Gezinsblad
Ot Jansen van Wakeren, geb. te Veenendaal (U) (?) ± 1640, ovl. na 1683, zoon van Jan Petersen Waecker en Jannigje Jacobs van Essen met:
Trijntje Jansen
1) Frederik Otten van Waeker, alias: Frederik Otten van Wakeren, geb. ± 1670, ovl. na 12 okt 1743
Gehuwd ± 1696 met:
Petertjen Geurts, alias: Peterie Geurtsen, geb. tussen 1662 en 1680, ovl. voor 12 okt 1743, dochter van Geurt Petersen en Annichien Hendriksen
R.A. Veenendaal 12-10-1743: Catharina van Wakeren meerderjarige dochter, Elisabeth Metman weduwe van Geurt van Wakeren, Roelof Bouman geh. Jannigje van Wakeren, kinderen en erfgenamen van Petertje van Wakeren, overleden, gehuwd geweest met Frederik Otte van Wakeren, machtigen hun vader en schoonvader om een stukja land te verkopen aan Jan Gerrits, Jochem de Bijl en de mennonieten armen en idem land naast Berent van Engelenburg en Gerrit Broeckhuijsen, mennonieten armen en Derl Clomp. Idem land verkocht aan Gerrit van Gogh geh. Maria Cuijk in het Reijer Buntengoed naast Jan de Wael en erfgenamen juffr. Van Holten, Brossaar aan Cornelis Sukkel en idem land aan 't Pannehuijs naast Ot Jansen, Annigje Broeckhuijsen, weduwe Metman, Derk Clomp en Jacob Morren gedaan ten huijse van Jan Otten van Wakeren.
2) Jan Otten van Wakeren
Gehuwd 19 apr 1683 met:
Johanna Aalten van Egdom
Hoofdindex A-Z